Teknologi Webbdesign

Dynamisk eller CMS webbdesign

En dynamisk webbdesign kan leverera dynamisk information. Beroende på ändringar som händer uppdateras webbplatsinformation automatiskt baserat på några få kriterier. En dynamisk webbdesign är vanligtvis byggd på innehållshanteringsplattformar som WordPress, Joomla etc. Den enda nackdelen är att denna typ av webbplats är svår att bygga och inte heller lätt indexeras av sökmotorer. De olika CMS-plattformarna med dessa dynamiska webbplatser byggs är

· Drupal- Byggd och används av många mycket aktiva människor runt om i världen Drupal är en öppen källkod plattform för innehållshantering. Det är ett gratis system som kan användas för att bygga alla typer av webbplatser.

· Joomla- Detta är ett mycket populärt innehållshanteringssystem som främst används av individer, småföretag och stora organisationer. Det är väldigt enkelt att skapa en webbplats med Joomla som plattform.

· WordPress – Den enklaste och bekvämaste plattformen, WordPress är också gratis att använda. Du får hitta många plugins som säkerställer att du har dina drömmars webbplats. WordPress är väldigt lätt att använda och du kan också redigera information på webbplatsen utan att vara HTML-guruer.

Lämna ett svar